HOE PLAATS JE EEN KOTA?

OPBOUWEN VAN EEN FINSE KOTA

Alle kota’s  worden geleverd in geassembleerde delen, d.w.z. dat wanden en daksegmenten compleet gemonteerd zijn. De opbouw is daardoor niet moeilijk, het geheel staat in één dag. Ook de extra dikke Finse shingles zitten al geplakt op de panelen.

Ter voorbereiding daarvan moet eerst een fundament gemaakt worden. Dat kan een betonplaat zijn, of u kunt kiezen voor een open, geventileerde vloer. Deze vloer kan vooraf op maat gemaakt worden en wordt geleverd op de dag van plaatsing.

UwFinseKota begeleidt u in die keuze. – In deze fase moet ook rekening worden gehouden met de eventuele aanleg van water- en/of electriciteitsleidingen. – Op het fundament worden dan de funderingsbalken aangebracht.

IN ÉÉN DAG OPBOUWEN, EN ÉÉN DAG AFWERKING !

Bij elke levering ontvangt u maat-tekeningen en een opbouw-handleiding in het Nederlands, waardoor het monteren van de wanden en het dak eenvoudig en begrijpelijk gemaakt wordt.

Wanneer het geheel staat kan deze worden afgewerkt en ingericht. Voor de afwerking kunt u kiezen uit verschillende kleuren impregnanten. Ook voor de dakbedekking (shingles) heeft u keuze uit verschillende kleuren.

Voor eventuele vragen en/of advies, voorafgaande of tijdens de opbouw van uw Kota, kunt u ons te aller tijden bereiken.
Wij staan u graag met raad, daad, suggesties en antwoorden bij!

Desgewenst kunnen wij de Finse Kota en andere buitenverblijven door een gespecialiseerd Kota Bouw Team voor u laten plaatsen. Inclusief plaatsing houtkachel, aanleggen electriciteit en alle andere eventuele werkzaamheden.

Aangesloten bij VLOK brancheorganisatie voor timmer, -en klusbedrijven.