Prive en zakelijk2018-08-06T15:05:05+02:00

ZOWEL PRIVE ALS ZAKELIJK INZETBAAR

Een Finse Kota kunt u zoals eerder gezegd voor allerlei toepassingen inzetten. Welke hobby u ook heeft! Ook bedrijven kunnen zich onderscheiden door een Finse Kota. Ook op wellnessresorts en campings kunt u al Finse Kota’s aantreffen en dat snappen wij!

Door de zes of achthoekige vorm en de eventueel meegeleverde banken, kijkt men elkaar recht in de ogen aan, wat zorgt voor een ongekende gezelligheid en geborgenheid. Is dit de reden dat veel natuurvolkeren, zoals de Indianen, Inuit en de Samen, rondachtige huizen en gewijde plekken bouwden? Wij willen niet te ‘zweverig’ doen, maar toch werkt de vorm, de geur en het vuur, op één of andere manier spiritueel verbindend. Vele mensen zijn hier al naar ons showmodel komen kijken en iedereen herkent dat gevoel van geborgenheid. In deze jachtige wereld een enorm pluspunt. Onthaasten pur sang!

Op de banken liggen desgewenst rendierenhuiden om op te zitten en zelfs om op te slapen op de zit/slaapbanken. En in de speciale Laplandeditie waant u zich echt in Fins Lapland met complete Lapse Inventaris, bbq/vuurplaats, voor vele gezellige avonden buiten, ook als het koud is of regent. Juist dan!

De Kota is ook als saunauitvoering te bestellen voor heerlijke wellnessavonden en zelfs als combinatie van sauna en bbq/vuurplaats.

Wij leveren Kota’s van 9m2, 12m2, 17m2 en 25m2. Alleen voor de laatste 2 is een vergunning vereist. De 25m2 Kota heeft een lagere instap, is daardoor rolstoelvriendelijk en zeer goed inzetbaar in de zorgsector.

De aankoop van een Kota van UwFinseKota wordt geheel begeleidt, vanaf de aankoop, advies over de fundering, opbouw en al uw vragen. De Kota is in 1 dag te plaatsen mits men nauwkeurig werkt en de opbouwhandleiding goed volgt, kan men het prima zelf doen als leuk familieproject. De afwerking kost doorgaans ook 1 dag. Mocht u de fundering en/of de opbouw geheel willen uitbesteden , ook daar kunnen wij zorg voor dragen tegen een vast tarief via een VLOK aangesloten gespecialiseerd timmerbedrijf met gedegen vakmensen.