Wat is een kota?2018-08-06T15:01:55+02:00

WAT IS EEN KOTA?

EEN FINSE KOTA IS EEN TUINHUIS, MAAR DAN WEL EEN HELE BIJZONDERE.

Finse Kota’s zijn prachtige, 6, 8 of 10- hoekige Finse blokhutten.

Gemaakt van 45 mm2 Arctic Pine,  hoge kwaliteit met een luxe en Scandinavische uitstraling die u bij geen ander tuinhuis zult vinden.

Buiten dat een Finse Kota direct al sfeer uitstraalt waar u niet om heen kunt, is dit Finse tuinhuis ook nog eens multifunctioneel.

Verkrijgbaar in diverse maten en varianten, waaronder bijvoorbeeld als sauna, of als BBQ plaats, of om gezellig rond het vuur te zitten op koude winteravonden.

Of u de Finse Kota nu als sauna, grillhut of een lege variant gaat gebruiken, gegarandeerd is dat u heerlijk zult genieten van een zeer originele en oerdegelijke Finse blokhut van ongekende kwaliteit.

DE FINSE KOTA: EEN LUXE TUINHUIS MET SFEER.

U ruikt het arctische grenen direct als u binnenstapt!  Of u nu een sauna liefhebber bent, of toch liever gezellig met zijn allen rond de BBQ, het kan allemaal in een Finse Kota.

Een enorme blikvanger in uw tuin of op uw bedrijf!

Bijzonder geschikt in Nederland omdat de prachtige uitstraling perfect past op warme zomerdagen, maar ook in de winter, bedekt met een laagje sneeuw een karakteristieke uitstraling heeft die geen enkel tuinhuis kan evenaren. Ook zonder special edition is een lege Finse Kota voor iedere denkbare toepassing te gebruiken. Laat uw fantasie de vrije loop, alles is mogelijk.

Krijgt bij het lezen en zien van deze website het gevoel om lekker bij een kampvuurtje in zo’n geweldige Kota te zitten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een bezoek.

Uwfinsekota.nl begrijpt heel goed dat persoonlijke wensen uit een kunnen lopen. De Finse Kota leent zich er uitstekend voor om volledig aan uw wensen te worden aangepast.

WIJ MAKEN GRAAG UW DROMEN WAAR OP HET GEBIED VAN DEZE PRACHTIGE FINSE TUINHUIZEN!