Over ons2018-08-06T15:16:23+02:00

GESCHIEDENIS

UwFinseKota is in 2012 opgericht door Hanneke de Boer. Vanuit een ware passie voor het buitenleven en voor Scandinavië, dat wereldwijd bekend staat om hun kwalitatieve, pure produkten.

Na een prachtige reis naar Lapland, op zoek naar het Noorderlicht, raakte ze gefascineerd door de Finse buitenverblijven en alle andere kwalitatief hoogstaande produkten  uit het prachtige Scandinavië. Niets is heerlijker dan na een huskytocht op te warmen in een Finse Kota. In Finland staan er dan ook vele kota’s voor toeristen om uit te rusten, je te warmen of om gezellig te eten.

Na een lange zoektocht naar het beste produkt, kwamen wij in aanraking met Arctic Finland House. Een familiebedrijf dat al 16 jaar als enige echte de originele Finse Kota’s en andere buitenverblijven ambachtelijk produceert. Een hobby werd een bedrijf! Door de vele contacten met collegae die regelmatig in Lapland en/of Scandinavië verblijven, is UwFinseKota.nl inmiddels een expert in Scandinavische outdoorprodukten. UwFinseKota importeert, verkoopt en verzorgt de plaatsing van Uw Finse Kota. Zodat u zonder zorgen kunt GENIETEN!

UwFinseKota is een bedrijf met ambitie, inmiddels hebben wij een aantal collegae in het land en zijn wij continue op zoek naar de meest originele en kwalitatief hoogstaande produkten. Wij laten onze klanten meedenken en verlenen persoonlijke topservice, voor, tijdens en na de aanschaf van uw finse kota, barrel of ander houten tuinhuis.

Scandivik, een nieuwe website komt eraan! Omdat wij meer produkten importeren dan alleen de Finse Kota, hebben we besloten onze naam te veranderen. Deze website www.uwfinsekota.nl blijft nog wel even bestaan,

De website www.scandivik.nl is nu onder constructie. Volg ons op www.facebook.com/scandiviik.nl of bel 0164-820233

MISSIE

UwFinseKota.nl  brengt voor u de beste geselecteerde buitenverblijven en andere outdoorprodukten vanuit Scandinavië  bij u thuis of op uw bedrijf met een persoonlijke aanpak en echte passie voor het arctisch produkt. Zo maken wij het mooie Nederland en België nog eens stukje mooier.

ONS DOEL

U laten genieten van het romantische, pure Scandinavische outdoorleven en dat alles zoveel mogelijk op een ecologisch verantwoorde wijze tegen de scherpste prijs.

Daarbij bieden we onze klanten de beste service en staan garant staan voor een zorgeloze aankoop en levering. Tevens kunnen wij, desgewenst, de gehele opbouw inclusief  fundering voor u verzorgen.  Wij denken graag met u mee en staan graag voor u klaar.

Bezoek ons 12 m2 Laplandeditie showmodel op afspraak in Bergen op Zoom.  Wij verwelkomen u graag in Lapse sferen.